dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: NEW (& first) SITE, but LoadMovie pblm with Netscape!! checkidout..

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Paris :: Fr
    Posts
    20
    This is my first site, and it works fine with IE, but in Netscape (4.5, 4.7 & 6) certain SWFs don't load!!
    (Background music; "PRESS" link makes a directory page appear -!!!-; some text variable don't load etc...)

    ANY IDEA ANYONE??

    thanx for ANY feedback as Im still learning

    http://www.tyrrell-online.com

    Rni_design@hotmail.com

  2. #2
    Senior Member nubz's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    173
    this is an easy problem to fix, you must specify an absolute url for netscape for the swf to be loaded NOT a relative one (eg use http://www.yoursite.com/swf/music.swf and NOT swf/music.swf)

    hope this helps

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Paris :: Fr
    Posts
    20

    Smile

    Nubz... U're the man! I haven't fixed it yet, but I've got a feeling that it's gonna work (makes sense, INNIT!?)

    Thanx again dude, now I can sleep

    Any good or bad remarks about the site otherwise?? ...still learnin'

    cheers

    Rni_design@hotmail.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center