dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: HELP with Submit button

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    18
    Okay, I've created a couple of forms in flash for use on my website. The reset button works fine, but the submit button doesn't work properly. It redirects to the frame I tell it to but it doesn't send the variables to my mail server. I know this because I'm not getting any emails.

    Heres the code:

    on (release) {
    subject = "Form Submission";
    recipient = "my email address";
    loadVariablesNum ("my script address", 0, "POST");
    gotoAndStop (2);
    }


    Here's the twist.... It works perfectly when I test it in flash and I'm sent the email. As soon as I upload I don't get any! What can I do to fix it?????

    Help please, I've got no idea whats wrong!

  2. #2
    Buğra ÖZDEN
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    52
    your variable must be on the movie not in action to work

  3. #3
    Buğra ÖZDEN
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Turkey
    Posts
    52
    sumbit button only send variables which near

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    18

    tried it

    I've tried putting the variables on the movie, on the frame, on everything and NOTHING WORKS!!!

    I substituted the code for a getURL instead of loadvariables and opened it in a new frame so I could read the error message. The error message basically says I need to specify a recipient for the message - which I've done.

    Someone please explain why this isn't working, going slowly insane over here!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center