dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: Font not used but still embedded

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    148
    I have a fairly small movie that I'm trying to optimize so it uses only one font. Orginally it had be created with Futura and Futura Bold ...both in dynamic fields so the whole outline is being embedded. I've gone back into each place the bold was used and changed it to the non-bold version. Shows correctly on screen but the publish report still shows it as being embedded. And the file size indicates the same.

    I've deleted each clip in the movie (one at a time) and published to see if I could figure out which clip was causing the font ot be embedded but i see no change to the file size.

    I've deleted everything off the timeline and it _still reports both fonts being embedded. ??!!

    any tricks or pointers appreciated
    --steve...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    114
    hm, try using the movie explorer to see whre it is located. don't know if you have tried this.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    148
    Originally posted by c_cosenza
    hm, try using the movie explorer to see whre it is located. don't know if you have tried this.
    yeah....tried that early on without any luck.

    thankx
    --steve...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center