dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: correct font not showing

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    atlanta
    Posts
    1,008
    hello,

    i was told by someone on this board that i can use a particular font in my flash project and it will show correctly on someones machine whether they have that particular font installed or not. this does not appear to be the case. i have a movie that uses the (i believe) standard_07_65 font or something similar. it appears just fine on my machine ((*i have this font to be displayed in a dynamic text box (it's the preloader digits for http://www.smoothsurface.com)). now when i look at my movie on a machine that doesn't have these fonts installed, it looks like crap. is there a way around this if i want to use this particular font?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    111
    Probably, your font isn't embed.
    Did you mark the button 'embed fonts' on your panel 'text options-dynamic text? It looks like '[...]'. This button you must mark if you want to include all the characters of the font. If you only need the%-character and all the numbers, it's better to mark only '()!' and '123'.

    hope this helps.

  3. #3
    Chief of Molecules wcoleman's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Massachusetts
    Posts
    3,975
    This is a pixel font - is your movie set to resize in a browser? If so it may well look bad when it is resized.

    Cheers,

    Flick


  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    atlanta
    Posts
    1,008
    thanks everyone...the movie is a fixed width placed in a table the same dimensions. i'll check the "embed font" box and see the results i get...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center