dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: Preloader problem... yeah another one

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    28
    I built a preloader using the advanced preloader tutorial on this site http://www.flashkit.com/tutorials/Ac...89/index.shtml

    Everything works but when the preloader loads 100% I get an error message saying that a script in the movie is causing the Flash 6 Player to run slowly if you continue to run this script your computer may become unresponsive, and asks if you want to continue running the script.
    Why is this and what do I do?
    Here's the code to the preloader

    loadPercent = (Math.floor (_root.getBytesLoaded() / _root.getBytesTotal() * 100) + "%");
    loadBytes = (Math.round((_root.getBytesLoaded() / 1024) * 1000) / 1000 + " Kb of " + Math.round((_root.getBytesTotal() / 1024) * 1000) / 1000 + " Kb total Loaded.");
    if (_root.getBytesLoaded() == _root.getBytesTotal()){
    loadPercent = "100%";
    loadBytes = (Math.round((_root.getBytesLoaded() / 1024) * 1000) / 1000 + " Kb of " + Math.round((_root.getBytesTotal() / 1024) * 1000) / 1000 + " Kb total Loaded.");
    gotoAndPlay("Button");
    }

    THANKS FOR THE HELP!!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    You're most probably entering an endless loop!

    What's this <b>gotoAndPlay("Button");</b>

    A labeled frame in your main scene?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    28
    Yeah I took that out and just had it go directly to the frame and it worked perfectly. Thanks though

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center