graphics
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 7 of 7

Thread: graphics

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    31
    i tried importing a animated gif and jpeg pic. into the swish movie...when i play it...it doesn't animate..it just seems like a regular pic. instead of a animated gif. or jpeg. file.

  2. #2
    Senior Member Cadence's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    3,428
    well - JPEG files can't be animated ...

    Did you import the GIF file as a Sprite ?

    If so - open the sprite and make sure there isn't a STOP action on the first frame of the sprite ...

    Otherwise, you'll need to post a link to the GIF file (and/or SWI file)

    Peace,
    Cadence

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    31
    i inserted a gif in sprite and there is no stop button in the first frame but still the animated pic is not animating

  4. #4
    Senior Member Cadence's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    3,428
    One more question for you ...

    Do you have the latest version of SWiSH (build# 2002.04.17) -- if not, download it from http://www.swishzone.com/download.html - and install it over your current version (do not uninstall first) ...

    There have been bugs in the past with Animated GIF files - so, the upgrade might help ...

    If you already have that version - please send me the GIF file - and I will try to see how it behaves ... cadence@purifiedproductions.com

    If nothing else works - go to http://www.swishzone.com and click on "Support" from there - just go to the support section and log a support call to the SWiSH Team -- they will help you as well ..

    Peaces,
    Cadence

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    31
    sent

  6. #6
    Senior Member Cadence's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    3,428
    Okay -- well, it works for me -- so, here is my final suggestion ...

    Use the Insert Menu .... Select Image ...

    When you insert an Animated GIF file - you have a settings box that opens ... Select, Import as Sprite -- and MAKE SURE that you select ALL FRAMES ...

    This should work ... (as it does when I test it)

    Peaces,
    Cadence

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    31
    it does now...thanks alot..now i have to figure out the background situation

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width


HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com