dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: Possible Netscape Bug?

  1. #1
    Hi all, anyone know of a bug with MX and Netscape that might cause images that are loaded dynamically on a rollover to not show up when being viewed with netscape???
    To check for yourself go to http://mechromation.com and check the portfolio section. here is the code i am using for this... maybe theres a problem with it?

    loadVariables("gallery.txt", "_root");
    function preset(whichOne) {
    curPreset = whichOne;
    _root.pic.loadMovie(_root["image"+whichOne]);
    textHolder.curCatagory = _root["catagory"+whichOne];
    textHolder.curTitle = _root["title"+whichOne];
    textHolder.curInfo = _root["info"+whichOne];
    }

    on the buttons this is the code:

    on (rollOver) {
    _root.gotoAndStop(6);
    _root.preset(20);
    }
    on (rollOut) {
    _root.gotoAndStop(5);
    }
    on (release) {
    getURL ("javascript:NewWindow=window.open('gallery files/aelogo.htm','newWin','width=600,height=550,toolbar =0,location=0,scrollbars=0,status=0,resizable=1,fu llscreen=0'); NewWindow.focus();void(0);");
    }

    anyone see a problem with this? Please let me know...
    Thanks

  2. #2
    *bump

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    50
    what version of netscape??

    i wouldnt be surprised if its version 4x.. i've run into numerous problems displaying dynamically loaded xml...

  4. #4
    that wouldnt suprise me at all either, but im running 6.2... thats why i cant figure out why this wont work. Any ideas anyone? Do you think setting the page to prelaod the images might fix this? I have text that loads dynamically from the same file, and it loads fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center