dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: MX bug?? is this one?

  1. #1
    Hi one and all,
    I am working on a project at the moment I am trying to use a standard text field but I have some problems I am using about 200 words but every time I test the movie half of the text is missing or cutoff can anyone help??

    Aaron

    http://www.nevis.co.uk

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    30

    Hi neviscomp, I had a similar problem recently, try decreasing your font size or even using a diferent font type.

    Also look for "rare characters" as: "&" and remove them.

    My text was fully seen once I removed these type of characters, I hope it helps.

    Kind Regards,

    ** flashnewbielady **

  3. #3

    Text Fiels Have to Be Static or Dynamic

    I can't remember which one, but the text box should either be static or dynamic, try both and see what happens, also just type some of the text first (about the size of the text box you want), then throw your component on and then add the rest of the text.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    682
    It sounds like you need a static text box. If you have it set to dynamic and then not to multiline, you will lose some text. Perhaps that's what you're seeing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center