dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 80 of 108

Thread: Are you having login issues?

  1. #61
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    Always glad to help.... enjoy!

    Mikhail

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Los Angeles
    Posts
    5

    thanks

    thanks mmarkin for the fix.

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    My pleasure....

    Mikhail

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    canada
    Posts
    134
    can you help me mikeink username? email me michaeldoyle at e m a i l co m

    thanks ..its down again having probs with it mmarkin :/

    [admin note] Edited email address to slyly circumvent spam bots. [/admin note]

  5. #65
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    Mail's in da box, Mike.

  6. #66
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    1
    Me too? roy@redroy.com

  7. #67
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    Sure thing...

  8. #68
    Music = Oxygen
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UTAH, USA
    Posts
    20
    THANKS Mikhail! You Rock!

  9. #69
    Music = Oxygen
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UTAH, USA
    Posts
    20
    Oh... How do I get rid of redroy1 now? Do I need to worry about it?

  10. #70
    Harmony & Justice Veniogenesis's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Washington D.C.
    Posts
    4,434
    Originally posted by redroy
    Oh... How do I get rid of redroy1 now? Do I need to worry about it?
    If you aren't going to use it, you don't have to
    worry about getting rid of it.
    Flash Kit Moderator . Duke University
    Thomas Jefferson High School for Science and Technology

  11. #71
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    Originally posted by redroy
    THANKS Mikhail! You Rock!
    Always glad to help. Enjoy!

    Mikhail

  12. #72
    Heavyweight Pixel Champion Pixel Puncher's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    State of Confusion
    Posts
    485
    This is so dumb that users have to go through such a process just to get their username working. This happen to me a while back so I had to download every web browswer out there and try and log in to save my settings to auto login. While it finaly worked with Opera, I am once again having the problem. I went back to use Opera to go to "myFK" section and it will not show the options to change my login info. Now not only can't I login using IE but now cannot view "myFK" using Opera. This post is obviously sent from Opera seeing that it's the only thing that is working right now. What is going on with your site and WHY is it not compatible with IE? This login stuff is a pain in the A**. Why do you have a board that is not fully functioning...you guys are programers aren't you? FIX IT! Your offering a service for people to use...I would think that this would be top priority.
    If your friends with "P" well then your friends with me. If your down with "P" well then your down with me.

  13. #73
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    Once you have both Browse Board with Cookies and Autologin options on, it works fine in any browser.

    By the way, I usually use Opera to fix accounts for people since it is my secondary browser and I can freely clear my history and cookies without discomforting my normal IE usage.

    Mikhail

  14. #74
    Heavyweight Pixel Champion Pixel Puncher's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    State of Confusion
    Posts
    485
    Originally posted by mmarkin
    Once you have both Browse Board with Cookies and Autologin options on, it works fine in any browser.

    By the way, I usually use Opera to fix accounts for people since it is my secondary browser and I can freely clear my history and cookies without discomforting my normal IE usage.

    Mikhail
    I hate to say it but it doesn't work fine and it never has. I am posting this message with Opera so I am aware that the Opera browser works. I have both board and autologin cookies set to yes, and I have cleared every damn cookie known to science on the computer. This system does not work efficiently. Nothing but problems and I'm still not able to use IE.
    If your friends with "P" well then your friends with me. If your down with "P" well then your down with me.

  15. #75
    Civilian
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    In the clouds
    Posts
    3,210
    Do you have cookie blocking set to exclusive? If so, you need to allow FK.

  16. #76
    Heavyweight Pixel Champion Pixel Puncher's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    State of Confusion
    Posts
    485
    Originally posted by jstarkey
    Do you have cookie blocking set to exclusive? If so, you need to allow FK.
    I have my browser set up to except every cookie every virus anything people want to send. I'm not blocking anything and have my settings set to the lowest it can possibly go. I did try going to flashkit.com/index.shtml like you had mentioned in your email and so far it has been successful, but why? Why all of a sudden would it start working because of that. This is so confusing.
    If your friends with "P" well then your friends with me. If your down with "P" well then your down with me.

  17. #77
    Civilian
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    In the clouds
    Posts
    3,210
    Originally posted by Pixel Puncher
    I did try going to flashkit.com/index.shtml like you had mentioned in your email and so far it has been successful, but why? Why all of a sudden would it start working because of that. This is so confusing.
    Because of the session id. index.shtml is not a php page.

  18. #78
    Heavyweight Pixel Champion Pixel Puncher's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    State of Confusion
    Posts
    485
    Originally posted by jstarkey
    Because of the session id. index.shtml is not a php page.
    Thanks for getting me back up and running jstarky, I do appreciate your time.
    If your friends with "P" well then your friends with me. If your down with "P" well then your down with me.

  19. #79
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    I remember when I was back on Windows 98, I had to clear stuff in c:\windows\cookies the very first time the problem occured to me. That might help for some.

    Mikhail


    (I think I might have mentioned the above a while back on this thread or other threads related to this issue)

  20. #80
    Civilian
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    In the clouds
    Posts
    3,210
    mmarkin, I set Pixel's account to nosessionhash=0 via MySQL. That's why it worked this time. I just went ahead and set everyone's. I didn't want to do it on a mass scale in case it broke some variations, but I had gerbick try and it worked. Sooooo, I went forward with it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center