dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: loadmovie and connection speed?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    6

    loadmovie and connection speed?

    hi

    i have a problem with loading movies. i have my main swf file that loads another swf called boreaalne.swf in a movieclip called container. i use loadMovie("boreaalne.swf","contents");

    now if you use the menu located in the main swf i want the loaded swf (boreaalne.swf) to first play its end sequence and the load the new movie into the container.

    the code for buttons is:
    on (release) {
    _level0.contents.gotoAndPlay("theEnd");
    _global.Section = "universe.swf";
    }

    so, the playhead in boreaalne.swf goes to framelable theEnd and plays it. the keyframe at the end of theEnd contains this script:

    loadMovie(Section,_level0.contents);
    stop();

    so, the file called univers.swf should be loaded.

    and now to the problem. whan i test it on my hard driver, everything is fine. when i click on a button in the menu theEnd is played and universe.swf is loaded. but when i upload it to the server every click on the button doesn't do what i want. this means that i have to wait some time before i click on the button or nothing will happen.

    i'm assuming this problem has something to do with the way swf files are fed to your computer over the cable because everything is okay on my own computer.

    so, please check out
    http://www.tfd.ee/temporalis/temporalis.html and explain...

    thank you in advance

    peeter

    p.s. the site's in estonian

  2. #2
    World Kit Vote Holder Abelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    US
    Posts
    963
    Maybe you should "pack the whole thing into a funstion...
    Cordially,
    Abelius
    www.worldkit.com

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    6

    function?

    ok, but can you tell me why would this work?
    i mean, why would using functions solve my problem?

    peeter

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    6

    problem solved

    ok, solved the problem by not letting any button be pressed before the boreaalne.swf movie has completely loaded.

    here's the script for buttons:

    on (release) {

    if (_level0.contents._currentframe < 130) {
    } else {
    _level0.contents.gotoAndPlay("theEnd");
    _global.Section = "boreaalne.swf";
    }
    }

    reasearching functions did the trick thanx

    peeter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center