dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: FSCommand (showmenu) not working in IE6

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    68

    FSCommand (showmenu) not working in IE6

    anyone know why my fscommand doesn't work with IE6? i'm using MX, and i put

    fscommand("showmenu", "false");

    in the first frame. i publish the html with the "Flash with FS Command" settings. i still get the menu in IE 6. any ideas?

  2. #2
    Registered User nunomira's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    portugal
    Posts
    7,003
    getURL("FSCommand:showmenu", "false");
    in the first frame

    but try this anyway:
    fscommand("showmenu", false);
    (without the "")

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    68
    no dice. other suggestions?

    i checked macromedia's site and they say to use the quotes around "false" so i know that's not the issue.

  4. #4
    Developer
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    The Bluegrass State Will Flash For Food
    Posts
    3,789
    File > Publish Settings... > :HTML: > [ ]Display Menu

    If tha dosn't work, there are some html alternitives.

    http://www.flashkit.com/board/newrep...hreadid=393152

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    68
    ah, the tricky checkbox that i ignored. thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center