dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 7 of 7

Thread: problem on mac ie5

  1. #1
    Mr. Nice Guy
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Illinois - USA
    Posts
    24

    problem on mac ie5

    http://www.better-built.us

    hey, could anyone out there on a mac take a look at this site and tell why it doens't work in ie5. it works fine in netscape and ie on the pc and netscape on the mac.

    the page loads fine but if you resize the window or click on a link it goes all crazy and ?!&$. i have no idea what is going on with that. any help would be great.

  2. #2
    Mr. Nice Guy
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Illinois - USA
    Posts
    24
    wow! stumped everyone. that sucks. i didn't think the site was that bad to look at. just kidding.

    help please. purty please...with sugar on top.

  3. #3
    forever depreciated™ aaron.martone's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Florida, USA
    Posts
    448
    Your post doesn't stump people; it's just that all the smart people are using PC's.

    *runs from the angry mob*
    (am)™ :: aaron.martone ::
    http://www.aaronmartone.com

    "I see in layers; I think in ActionScript; Life is my animation and animation is my life.... oh, and I like corn dogs."

  4. #4
    Enter the Flash Dragon Prototype3X's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    In my Mind
    Posts
    1,107
    aaron.martone

    That was low but I like it

  5. #5
    pablo cruisin' hanratty21's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    on the lam
    Posts
    2,275
    Just a guess (I've had this happen to me before) but worth a try....

    Take a look at your html...way down in the frame html where the swf is buried (I hate frames by the way!)...there reads as follows:
    Code:
    <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
     				codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0"
     				WIDTH=210 HEIGHT=220>
    after where it says HEIGHT=220, add id="mainNav" before the end tag....so it looks like this:
    HEIGHT=220 id="mainNav">

    ...no promises, but I am CERTAIN that it has to do with your html. What you could also try is republishing from flash, and copying the FLASH embed code into the html, not use the older version Dreamweaver(or whatever it is you used to create this.)

    RH

  6. #6
    Mr. Nice Guy
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Illinois - USA
    Posts
    24
    hey thanks hanratty21 i'll give that a shot. i'll take the good with the bad and in this game i understand that i'll have to get slammed time and time again. but hey i can't master this over night.

    and yes all the smart people use pc's, oh master martone.

  7. #7
    forever depreciated™ aaron.martone's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Florida, USA
    Posts
    448
    hey, props to mac users just cause using Mac is a smack in the face of Bill Gates.
    (am)™ :: aaron.martone ::
    http://www.aaronmartone.com

    "I see in layers; I think in ActionScript; Life is my animation and animation is my life.... oh, and I like corn dogs."

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center