dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 9 of 9

Thread: computer issues again!

  1. #1

    raising hell to the next level

    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    114

    computer issues again!

    so i finally sorted out the computer not turning on problem. turns out to be the faulty grahpic card that kept shorting out the mother boards[wasted 3 of em!!!]

    anyways, now a new problem. i had windows xp home installed. but i get invalid boot error ever time i try to boot with win xp home. i tried booting with the windows 98 boot disk and the c:\windows folder dosne't seem to exist!! i also had redhat 8 installed. which is working just fine. i don't know what crappy problem this is with windows it won't just reinstall over the existing setup without deleting all the user accounds and my documents folders!!!! **** MS!!!

  2. #2
    poet and narcisist argonauta's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Under the bed
    Posts
    2,080
    basically, the problem of Windows, is that it's made by Microsoft.
    my blog: blog.innocuo
    Sponsored by your mom.

  3. #3
    Fk's Spam Bot cocojumbo1's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    New Zealand
    Posts
    79
    windows wont boot unless it is located in the 1st partition on the first drive which may have been muddled when you installed RH.

    |Coco

    Hope that helps

  4. #4

    raising hell to the next level

    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    114
    Originally posted by cocojumbo1
    windows wont boot unless it is located in the 1st partition on the first drive which may have been muddled when you installed RH.

    |Coco

    Hope that helps
    hmmm... i haved the data cable going to the cd-rom first and then to the master hard drive. what do you mean by RH btw? i'll give that a shot tommrow morning

    thanks for the help.

  5. #5
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,978
    dude, edit your LiLO boot record to include the Windows Boot... sounds like you've included LiLO to the MBR, which honestly, I'd say is a good thing.

    search google. and btw, if you formatted your WinXP drive with NTFS, that Win98 boot disk won't do crap for you... Win98 only sees FAT32 partitions at best.

    google search this one. the info is out there.

    [ Hello ] | [ gerbick ] | [ Ω ]

  6. #6
    King of Cool wouter999's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Nijmegen, The Netherlands
    Posts
    668
    Originally posted by gerbick
    the info is out there.

    ... somewhere ...
    hello.

  7. #7
    poet and narcisist argonauta's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Under the bed
    Posts
    2,080
    this site ahs pretty good support forums. I'm sure someone else already had your problem and posted it here, so the solution must be there too

    http://www.computing.net/
    my blog: blog.innocuo
    Sponsored by your mom.

  8. #8

    raising hell to the next level

    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    114
    alright alright!!! i am looking!

    i don't know what i'd do without this internet fourms.

  9. #9

    raising hell to the next level

    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    114
    mang! i had to take the last resort. formated the c: partation. apprently, the windows setup didn't really liked the linux partations.

    but

    i think it was very well worth it! now i got an awesome gaming matchine! pentium 4 2Ghz with 512 DDR ram and geforce mx now this is life

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center