dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 2 of 2

Thread: Plz Help Again!

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2001
    Location
    USA
    Posts
    53

    Plz Help Again!

    I now have three main timelines and I need to target the first frame in the last timeline called 'main'. I know that this will target my first timeline called 'loading':

    _root.gotoAndStop(1);

    but I need it to target the third timeline called 'main'. If this makes any sense please help me!

    LAST POSTING ON SAME SUBJECT >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    blazin1or2
    Junior Member

    Registered: May 2001
    Location: USA
    Posts: 29
    Help Plz!
    How do you make a button (on press) or a frame inside of a MC go back to frame one of the main timeline?

    If you can help that would be great. Thanks.


    __________________
    Blazin1



    Report this post to a moderator | IP: Logged

    03-21-2003 10:16 PM



    mikro
    Member

    Registered: Dec 2000
    Location:
    Posts: 54
    _root.yourMC.gotoAndPlay("frame#");

    it better to lable your frames in case you move your frame, you can still target it with labels

    Mikro



    Report this post to a moderator | IP: Logged

    03-21-2003 10:29 PM



    blazin1or2
    Junior Member

    Registered: May 2001
    Location: USA
    Posts: 29
    I need to know how to make the MC get frame 1 of the main timeline (the timeline where the MC resides). I do not need to know how to get a frame inside of the MC. Can someone please help me. I am stuck on this and really need to find help ASAP.


    __________________
    Blazin1



    Report this post to a moderator | IP: Logged

    03-21-2003 11:36 PM



    mikro
    Member

    Registered: Dec 2000
    Location:
    Posts: 54
    _root.gotoAndStop(1);

    _root is the main timeline

    Mikro
    Blazin1

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3
    Simply create a button, and in it, insert the code:

    on(press){
    gotoAndStop("main",1);
    }

    Good luck!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center