dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 1 of 1

Thread: Problem with PHP mail script from Flash Kit

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2001
    Location
    USA
    Posts
    53

    Problem with PHP mail script from Flash Kit

    BOTH SCRIPTS ARE FROM FLASH KIT:

    FOR SOME REASON FLASH KIT IS NOT SHOWING THE PHP OPENING TAG. IT IS THERE IN MY VERSION LIKE <? DOES IT NEED TO BE LIKE <?php



    I had the PHP code below working on a server where I am hosted and then all of the sudden it stopped working. Here is the code:



    <?

    $ToEmail = "notyouraverage-joe@excite.com";

    $ToSubject = "Flash Contact Form";

    $EmailBody = "Sent By: $FirstName\nSenders Email: $Email\n\nMessage Sent:\n$ToComments\n";

    mail($ToName." <".$ToEmail.">",$ToSubject, $EmailBody, "From: ".$FirstName." <".$Email.">");

    ?>



    My form is in Flash MX and here is the ActionScript:

    on (release) {

    if (!FirstName.length) {
    EmailStatus = "Please enter your name.";
    }

    else if (!Email.length || Email.indexOf("@") == -1 || Email.indexOf(".") == -1) {
    EmailStatus = "Please enter a valid email";
    }

    else if (!ToComments.length) {
    EmailStatus = "Please enter your message";
    }

    else {
    loadVariablesNum ("vmail.php", "0", "Post");
    gotoAndPlay(10);
    }
    }




    Could the hosting company have updated their version of PHP? And if that is the problem how can I fix it?

    It worked fine for about three months and then just quit working. Why would that happen?

    If anyone can help me I would greatly appreciate it.

    Thank you for your time.
    Last edited by blazin1or2; 04-13-2003 at 02:08 PM.
    Blazin1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center