dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 40 of 40

Thread: Button for background music

  1. #21
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    Yeah! the .fla is there but empty! 0 bytes!

  2. #22
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    If it doesn’t work this time it might but because of hotmail. Limited space etc.

    e-mailed again!!!!

  3. #23
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    YUP that is the problem because it just sent it back to me. Hotmail has a limit on attachments size. It is only 1.48megs

  4. #24
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    Don't include the .swf in the zip.
    Or do you have server space where you can upload it and provide a link to download it from there?

  5. #25
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    I don’t have a sever space BUT with messengers we can easily send files back and forth.

  6. #26
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    Show me a place where I can upload on a webpage.

  7. #27
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    This one maybe!

    https://lite.prohosting.com/

    But do you have an FTP and know how to use it?

    Can't you just delete unused items in your .fla and Save As... Under another name? How many kbs for the sound only?

  8. #28
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    Ok I went to site you sent and uploaded files. Check PM for username and password etc.

  9. #29
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    Sorry this ain't going to work out my friend...

    I was expecting something like...

    http://odin.prohosting.com/~oldnew/combo.zip

    And going to bed soon!

  10. #30
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    do you have winrar?

  11. #31
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    428
    damn you guyz were practically IMing each other.

  12. #32
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    Yeah having trouble-sending file to him so he can put a sound on/off button for me. lol

    File is 1.48 Megs and this site is only letting you upload 1 Meg and his e-mail sever is hotmail, which is also 1 Meg limit.

  13. #33
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    I'm out of here!

    For your info, I've uploaded files of more than 5MB on ProHosting!

    And I do have an unrestricted regular e-mail, which I will not share here on FK!

    Take that sound out of your .fla, Save as... Under a new name. and send me the sound seperately!

    Otherwise I can't help you!

    And all of this for a 2 frame movie clip!

    Sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssh!

  14. #34
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    Once again files are on the way. lol

  15. #35
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    You're not going to believe this... When I first tried to open your last e-mailed .fla, Hotmail reported the file was infected! Worked afterwards!

    So don't see any sound buttons in there. You want me to set the whole thing up? Sound should start at the beginning and you want an on/off toggle button or 2 different buttons?

    Should of used an mp3 instaed of wav.

  16. #36
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    I was told to use a wav file so I could make a perfect loop. Yeah just put sound button anywhere I will fix all that later. Question I was trying to save so room when I was trying to send file and I dragged my bitmap folder from library onto my desktop and now I can’t get it back in flash mx. The file is called scrap. How can I get this back in my library

  17. #37
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    This what you want?

    http://blake.prohosting.com/~tektips...jectsHome.html

    Give this time to load... You have no preloader!

  18. #38
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    YEAH YEAH!!! Send me that!! Check your PM for my e-mail address

  19. #39
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    E-mail sent!

  20. #40
    Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Lafayette. La
    Posts
    74
    I want to thank you again for your time at showing me this. It would have taken me a month to figure that out. Now I see what I have to do. To bad you don’t have Remote Assistance or pc anywhere. You could of showed me first hand. Thank!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center