dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 9 of 9

Thread: &goto=newpost

  1. #1
    mullet king
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    1,398

    &goto=newpost

    if a link ends with that (ie email links) it brings up a blank white page..


  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,075
    for me it shows, but like the header text is all screwed up, etc.

  3. #3
    mullet king
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    1,398
    yeh same for me, I just couldnt be bothered to type that last night

    attachments are busted too

    so are email titles

    *sigh*

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,075
    The errors starting giving me trouble when that new slim ad bar was added.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    MyFK also does a very similar thing. Ugly (no CSS) navigation with just the footer of the page.

  6. #6
    Senior Moderator
    FKs Banning Machine
    GMF 's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    5,697
    The news from the Webmaster is that the servers will be rebooted around 8p EST tonight . Hope thats help

  7. #7
    Senior Moderator
    FKs Banning Machine
    GMF 's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    5,697
    Originally posted by younghistorians
    The errors starting giving me trouble when that new slim ad bar was added.
    Same here

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,075
    Jstarkey just fixed it

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    308
    Well done, John!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center