dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 12 of 12

Thread: Comment about the new browser skins...

  1. #1
    Aquaverse gdstudios's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,789

    Comment about the new browser skins...

    I like the new browser skins, but one of them, at least, always gives me image path errors when in the forums. I had the catbert skin applied. Most of the forum icons weren't being recognized. Is this a problem that occurs with any of the skins even the default, or something related to those skins? Thanks.

  2. #2
    Civilian
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    In the clouds
    Posts
    3,210
    I'm using catbert's skin right now and I don't see any problems. Can you attach a screenshot?

  3. #3
    Aquaverse gdstudios's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,789
    Here you go, it just happened when I switched from the forum defualt to Catbert's. I could've surfed some more to show you additional path errors, but I lucked out here. Let me know if you want more evidence.
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    Senior Member catbert303's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    uk
    Posts
    11,222
    I think its just a single icon thats missing (dot_newfolder.gif), i'll send a new one over to John, hopefully that'll fix it

  5. #5
    Aquaverse gdstudios's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,789
    Glad I could be of assistance.

  6. #6
    Civilian
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    In the clouds
    Posts
    3,210
    This should be all better now.

  7. #7
    Aquaverse gdstudios's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,789
    Haven't seen anymore errors. Thanks fellas.

  8. #8
    Aquaverse gdstudios's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,789
    Just noticed another image that appears to be missing from the web server. It is a closed thread icon. dot_hotlockfolder.gif
    Attached Images Attached Images

  9. #9
    Senior Member catbert303's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    uk
    Posts
    11,222
    Originally posted by gdstudios
    Just noticed another image that appears to be missing from the web server. It is a closed thread icon. dot_hotlockfolder.gif
    gaaaa! this place drives me crazy, how many different icons does a board need

    thanks for pointing it out

  10. #10
    Aquaverse gdstudios's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Washington, DC
    Posts
    1,789
    Should I keep pointing out things like this or does it make you violently mad at me?

  11. #11
    Senior Member catbert303's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    uk
    Posts
    11,222
    believe me, you're lucky your not here, i'm shaking all over with uncontrolable rage

    no, if you see anything please point it out

  12. #12
    Retired SCORM Guru PAlexC's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    NJ
    Posts
    1,387
    Please don't kill me master...

    I like your skin a lot, but it doesn't work in the PM screen.

    *backs away slowly*
    "What really bugs me is that my mom had the audacity to call Flash Kit a bunch of 'inept jack-asses'." - sk8Krog
    ...and now I have tape all over my face.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center