dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 8 of 8

Thread: Grunge Brushes

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    209

    Grunge Brushes

    Ok i downloaded some Grunge brushes that I thought looked good for a project i'm working on. Now ow do I install these and use them? What kind of things can i use them on. Anybody give me the basics of intsalling and usign these thigns would be great.
    Arun Ahuja

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    1,660
    just copy-paste them in the apropriate folder. somrthing like this..

    C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0\Presets\Brushes


    u can use them on everything...

    text, photo's, background. just use your imagination.

  3. #3
    Waaambulance Pilot sk8Krog's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    moo york city
    Posts
    1,980
    I love grunge brushes. Most of the time I download them but it is also easy to make your own.
    It must be obvious day at camp stupid

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    209
    ya i put it in the folder but it doesnt show up. I go under filter/brush strokes right? I have never used these before.

  5. #5
    Waaambulance Pilot sk8Krog's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    moo york city
    Posts
    1,980
    you need to select "load brushes" or "replace brushes" to use them because they are of a different set. You should be able to navigate to prettymuch anywhere on your harddrive when you get there.
    It must be obvious day at camp stupid

  6. #6
    is not a good designer. No-Tec's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,349
    you gotta close and reopen the program too.
    maybe.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    209
    ya i cna't find anywhere where it says load brushes, can anyone help me? maybe I'm just blind.

  8. #8
    Moderator whispers's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    CFA2h (respect the HEX)
    Posts
    12,755
    there is a little "arrow" in the upper right corner (I think)....when you click this..another "menu" wil slide out...somewhere in there...is a couple options to load/replace/reset brushes. Click load brushes..and navigate to your download. Once you click ok...they will be the last brush set available.

    -whispers-

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center