dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: shop pages of MX 2004 site - no flash menu?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    6

    shop pages of MX 2004 site - no flash menu?

    I apologize if I'm not asking this in the right room. http://www.macromedia.com has a nice little flash menu on top. http://shop.macromedia.com has a non-Flash version of the same thing. Can anyone explain why they would do this?

  2. #2
    -Iron Myk- mykrob's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Jackson, TN
    Posts
    1,356
    go figure.. Perhaps they made this using Fireworks to make the graphic rollovers?

    I figure if they can acheive the same effect, what's the diff?
    no harm, no foul....

  3. #3
    Developer
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    The Bluegrass State Will Flash For Food ™
    Posts
    3,789
    I can tell the differences. They did research as to how the menu should react [link]. I'd assume the shop site is like that so you dont have to have the plugin, it's always been that way.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    6

    makes me wonder

    I find it ironic that they don’t use their principal product on the same page that they try and sell their products. If they’re worried about the plug-in issue, why do it in Flash on the other pages? In my opinion it just draws attention to the limitations of the product right when the customer is about to buy it.
    I’m not much of a programmer so it makes me wonder if it is a bigger programming issue. E-Commerce problem? Customer tracking? Security?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center