dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: "TM" - trademark symbol won't appear (correctly)

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    101

    "TM" - trademark symbol won't appear (correctly)

    Seems simple, but I can't get it to work.....

    I am loading some text (in an XML file) into a dynamic text field. All is fine, but I can't seem to get the Trademark symbol (the TM) to show up. I can get copyright, registration etc... but not Trademark (TM).

    I have gotten it to appear, but it sits low on the line, not high where it should be (EXAMPLE if I was to add the trademark symbol to the word "FLASH", the bottom of the TM would be where the horizontal line in the letter H is), instead, it keeps showing up like regular letters. I can also get numbers to appear high on the line like 3 to the power of 10 (the ten is raised), but not the TM.

    Anyone have any ideas why TM symbol does not want to cooperate?

    Thanks in advance...

  2. #2
    Senior Member tupps's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Melbourne
    Posts
    2,035
    Have you made sure that you have embedded the entire font that you are using to display the TM?

    Flash is pretty simple in its HTML display so it might not support it. Have a look through help/documentation about the capabilities (or lack thereof) of the flash html text field.

    Thanks

    Luke
    Flash-XML FAQ
    http://www.tupps.com/flash/faq/

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1
    You can use ™ in the xml. This will display

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center