Cant render video in CINEMA 4D
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 9 of 9

Thread: Cant render video in CINEMA 4D

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Cov, UK
    Posts
    2

    Cant render video in CINEMA 4D

    i have made a animation in C4D and its 390frames and i dont know how to render the movie

    i have tried the 'Make Preview' in rendering tab but its says

    Rendering failed - file may still be in use by the movie player
    thats when i use full render but when i render in editor mode it works!?? wierd eh?

    Please Please can someone tell me how to do it because im losing my mind and im really pleased with the results and im on a deadline

    cheers all hepl appreciated

  2. #2
    Senior Member RUSHVision's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    5,441
    I wish I could be more helpful, but I've never used that program. I know this kind of thing can sometimes happen if you cancel a render in progress or perhaps an export, but if you are working from a freshly booted computer, then render your animation (don't preview it in any way...just do a full render), you should then be able to find an option to export the entire animation. The only thing I can think of is that you have an orphaned task running in the background.

    You may want to consider checking out the Cinema 4D site. There are some discussion forums listed under the Resources link. You can also check out the Support section. Looks like the link for Support Questions might be just what you are looking for.
    mrush


    > .. _ .: Join the FK ARENA!:..:RUSHVision vs. JWin:. _ .. <
    ..:: "Why aren't the lockout programs working?!?...Release the monkey!" ::..

  3. #3
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,970
    under Render > Render Settings > Save > Format > (change to) Quicktime or AVI

    while still in Render Settings, you will want to go to Output, and make sure that you have changed Frame (right under pixel) from Current Frame to All Frames.

    Save your output somewhere you can find it, render, and you're done.

    removethelabels | EpicMob + EpicFlex | ihg | [ ]

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Cov, UK
    Posts
    2

    It worked!

    Thanks alot it worked and now i can pickup my cheque lol!

    thanks again
    d

  5. #5
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,970
    glad it worked for you man

    removethelabels | EpicMob + EpicFlex | ihg | [ ]

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1
    Im having this problem with a project im doing and nothing seems to work to fix it ugh.

  7. #7
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,970
    version of Cinema4D and what's the problem?

    removethelabels | EpicMob + EpicFlex | ihg | [ ]

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    Cant render in cinema 4d

    I cant render my cinema 4d. i made a 300frame animation then when im trying to render it my laptop turn off without a word. ive read that its because of the overheating of the laptop but ive tried this before i just put a big fan on it and it worked but now it doesnt and i dont know what to do please help
    thanks

    Cinema 4d r11.5

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Post Cant render video in CINEMA 4D

    Quote Originally Posted by jaredzz View Post
    I cant render my cinema 4d. i made a 300frame animation then when im trying to render it my laptop turn off without a word. ive read that its because of the overheating of the laptop but ive tried this before i just put a big fan on it and it worked but now it doesnt and i dont know what to do please help
    thanks

    Cinema 4d r11.5
    Hi, there is no need of fan, you have to upgrade your laptop likes, RAM, Processor and Graphic Card. You will get better output.
    --------------------------------------------------
    Adam K - The Animationspot - A leading Animation Company in USA. For more information visit our site.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width


HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com