Weird behaviour of setMask() with loaded JPG: sandbox error!?!?!?
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: Weird behaviour of setMask() with loaded JPG: sandbox error!?!?!?

  1. #1
    Peace and good Vibes Pippomusic's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    169

    Weird behaviour of setMask() with loaded JPG: sandbox error!?!?!?

    Hi!

    I am trying to set a MC drawn with the drawing API as a mask for an externally loaded MC.

    I get really funny behaviours....

    Sometimes it works (If I call the setMask() from root)
    Sometimes it masks every MC on _level0.

    Sometimes I get a sandBox SecurityDomain error!!!!!
    It says that the JPEG is trying to access a context not allowed....

    This really sounds weird... the jpg loads perfectly but the error comes when I am setting a mask!!!


    Can anyone help me???
    I am really loosing my feel of reality on this

    thanks
    Pippo

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    12
    Same problem out here, if you found a solution, thanks for letting me know.

  3. #3
    Peace and good Vibes Pippomusic's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    169

    Found a solution....

    Ok...
    this is how it works for me....

    there are 3 clips:
    a container clip
    the jpeg clip
    and the mask clip

    both jpeg and mask are inside the container

    container.jpeg
    container.mask


    what you have to do, is to mask the container clip, with the mask INSIDE the container

    something like:

    container.setMask(container.mask);

    I hope I have been straight enough...
    this way worked for me

    I hope it does for u....


    wisdom
    Pippo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width


HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com