dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: font leading problems mx2004

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    11

    font leading problems mx2004

    Has anybody had any problems with leading when converting their files over from MX? For some reason we cannot get Frutiger 57 Condensed to work properly in 2004. MX2004 ignores any word spacing with the font. It works perfect in MX.

  2. #2
    Flashkit historian Frets's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    flashkit
    Posts
    8,797
    Hi,

    Seems pecular that it is one font and not the lot.
    I think you've stumbled upon a bug.
    Memory fails me on Frutiger 57
    is it a pixel font?

    Is the font set to auto kern?

    I think you've got a question that needs to be submitted
    to macromedia.

    Sorry bout that.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    11
    Thanks for the reply!
    Its really strange. Tried auto kern, changing it to dynamic text, retyping, copying straight from MX, whole new file....

    You did give me an idea. Its a mac at work. I just tried a test here at home on my PC. I have a True Type version and its working correctly. I'm wondering if we have a postscript or maybe a corrupt version at work thats making things unhappy. Gotta wait to Monday to test it out.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center