dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: image gallery not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    6

    image gallery not working

    Hello all,,,

    I have a problem.
    I cant open a image from the gallery.
    When i click on the thumpnail,nothing appears on my screen where the picture normaly should be

    Has somebody an idee whats wrong???????

    Thx

    Zmax.........;

  2. #2
    Domo Arigato! Ultima Designs's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missing in Action
    Posts
    512
    Can you perhaps supply some more details?
    I really enjoy forgetting. When I first come to a place, I notice all the little details. I notice the way the sky looks. The color of white paper. The way people walk. Doorknobs. Everything. Then I get used to the place and I don't notice those things anymore. So only by forgetting can I see the place again as it really is.

  3. #3
    Phantom Flasher... Markp.com's Avatar
    Join Date
    May 2000
    Posts
    16,034
    You really have to explain what you are on about... remember the people here have no clue what your question relates too.

    Also, if its a scripting question (which I feel it may be) this is not the forum to post in.

    M

  4. #4
    Senior Moderator Ū
    FKīs Banning Machine ™
    GMF ™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    5,697
    I just want to say Welcome to Flashkit

  5. #5
    Domo Arigato! Ultima Designs's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missing in Action
    Posts
    512
    Originally posted by GMF ™
    I just want to say Welcome to Flashkit
    Hehe, yeah, that too.
    I really enjoy forgetting. When I first come to a place, I notice all the little details. I notice the way the sky looks. The color of white paper. The way people walk. Doorknobs. Everything. Then I get used to the place and I don't notice those things anymore. So only by forgetting can I see the place again as it really is.

  6. #6
    Senior Moderator Ū
    FKīs Banning Machine ™
    GMF ™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    5,697
    I think some forget that often

  7. #7
    Tai'shar Manetheren! skierbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Provo, Utah
    Posts
    407
    GMF -- why must you tempt me with your footer!

  8. #8
    Phantom Flasher... Markp.com's Avatar
    Join Date
    May 2000
    Posts
    16,034
    Originally posted by GMF ™
    I think some forget that often
    Its why the newbie forum exists...

  9. #9
    Always Twirling Toward Freedom pooon's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    On the sunny beaches of Canada
    Posts
    896
    Yea but coffee is so much more pleasing to drink in the morning than newbies.

  10. #10
    Senior Moderator Ū
    FKīs Banning Machine ™
    GMF ™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    5,697
    Originally posted by Markp.com
    Its why the newbie forum exists...

    Soooo.... if theres a newbieforum you cant be nice to new members ??

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    6
    Hello again,,,,,,
    Sorry that i explain my problem not very well.
    My problem is that i can not open a image in the gallery of www.flashkit.com
    I click on the thumpnail,but the screen stays blank.
    I try to ask everywhere.

    thx

    Zmax....;;

  12. #12
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,978
    It works for me.

    Care to give an URL?

    [ Hello ] | [ gerbick ] | [ Ω ]

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    6
    http://www.flashkit.com/gallery/3D_A...4179/index.php

    This is the url after i click on the thump.
    maybe i have not the good php version on my computer???

    thx for the reply

  14. #14
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,978
    php is a server based language, not client based.

    It came up for me.

    [ Hello ] | [ gerbick ] | [ Ω ]

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    6
    I asked on a few people ( friends of me ),to try.
    They have all the same problem.
    Belgium------xp-pro



    what is wrong,,,,strange?????????????

  16. #16
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    86
    Same problem overhere... when I click on a thumbnail, I get a page, with on the right a not very fluently working menu that probably scrolls with the user, so it stays on the same place in the window. But it is flickering. Images are loaded, cause I can view them if I open them from my temporary files, but I just see a big white space where the image should be.

    I'm using IE 6 with Windows XP Pro.

  17. #17
    Senior Member webcorps's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    264
    yea, that is odd, im able to replicate their problem myself, same browser/os. The source of the page doesnt reflect what is being viewed...let me look at the source again and see if their are any output mistakes since i obviously dont have a life...

  18. #18
    Phantom Flasher... Markp.com's Avatar
    Join Date
    May 2000
    Posts
    16,034
    Moved to feedback, you should also try emailing webmaster@flashkit.com

  19. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Brighton, UK
    Posts
    1
    I have the same problem. Any picture in the gallery that I try to see by clicking its thumbnail, the filler for the page (top bannners/menus, side adverts etc all load up but the picture doesnt. theres just a big white hole.

    I noticed this a few days ago, thought it was heavy traffic or it would be fixed soon. but i'm still having this prob. it happens on every image page in the gallery. IE does say "downloading picture blahblablah.blah" for a few seconds, but right-cli8cking in the whitespce doesn't yield the old "show picture" and "save picture as..." context menu items. quite simply, the image is not there! on any gallery pages! all the thumbnails, descriptions etc are there in the menus, but not in the 'big-view' pages if you see what i mean.
    ~~~ @RR |_| L33t?? ~~~

    (or are l33ts a bit too arsey for their own good??)

  20. #20
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    6
    All my friends in belgium have this problem.
    They dont fix the problem.
    Its realy ****.



    Who knows the selution???????????????????????

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center