dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: scrollpane?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    41

    scrollpane?

    hey,

    basically, i have a scrollpane - links to a .swf file

    on my pc it shows up on other it doesnt? help!!!??

    http://www.eclectic8.co.uk/HomeFlash.htm

    would it be better making the source of the scrollpane different? if so how?

    thanks guys

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    Talking about the thumbnails gallery scrollpane? Works on my PC!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    41
    no, there is meant to be a latest news scroll pane - about the web design black part of the site

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    Are you using a content_mc linked from the Library, or are you loading an external .swf in it?

    Post some code!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    41
    currently trying to load an external .swf

    is it better to try loading a movie clip?

    if so how,what do i put in the source but of the scrollpane

    do i have to name the movie clip anything specific?

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Montréal, Québec.
    Posts
    25,397
    This is the usual way to work with a content movie clip and the scrollpane...

    http://www.flashkit.com/tutorials/Ge...-757/index.php

    Now, you can also load an external.swf in a scrollpane, but you have to make sure the movie is fully loaded, before you refresh the pane, otherwise the scrollbars won't appear.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center