dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: site i made for a painter

  1. #1
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996

    site i made for a painter

    This is my second real site.

    I just finished this site for a painter - printmaker and wondered what feedback I might get. I need to know how quick it is on dial up too. The file sizes are very small, about 20 kb each page so i have not made pre loaders but who knows, perhaps i migh have to if you say its slow. Also of course, what you think in general.

    http://www.galaxymusic.co.uk/centered.html

    Once again thanks guys.

  2. #2
    Not bad for your second site. I didn't see the sub navigation on the bottom left on the portfolio section right away. the site design doesn't draw attention to that area.

  3. #3
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996
    thanks tyasp

  4. #4
    MetallicA all the way, baby! Bokkie's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    287
    hi there,

    thats a nice site youve got there, but theres 1 thing that "bothers" me..plz dont c it as an insult

    youve made a site for an painter...the main thing what this site is about is to show the portfolio of this person. Why did you put the portfolio at the end of the menubar? "Normally" (whats normal these days?), you put guestbook and contact at the end of the menu...

    Cheers,
    BOK
    FakePilot = Master

  5. #5
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996
    Bokkie,

    I know its not an insult man


    It tried the portfolio in different positions and when it opened underneath (the sub sections such as etchings, still life etc) it looked really odd and out of place further up near the about button - if that makes sense? cheers for the feedback

    I'm glad you like the site though as i am only an amateur web designer

  6. #6
    Always learning
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Miami
    Posts
    133

    I like it

    Nice site, functional and great music.

    Is the portfolio dynamic? and if yes did you script it yourself? How do you load the photos?

    Nice work.

  7. #7
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996
    inasite,

    It was a thread about loading in photos at kirupa.com and in that discussion we spoke of actionscript that could be used to do this. In each of the portfolio fla's etchings, still life etc, there is some action script in the main timeline that tells it to load the pics into an empty movie clip on the stage. There is also a border movie clip on the stage so that you can see that elesticy effect.

    that helpful?

    glad you like it,

    cheers.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    mn
    Posts
    244
    mal pacino...very sweet site. Can I ask how you do the resize window thing in the portfolio section? Would you share? Please? Can I look at your FLA for this....please please please
    pickles

  9. #9
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996
    clews, i will private mail you

  10. #10
    perfectly perplexed
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    blue planet.
    Posts
    130
    beautiful site, nothing feels cluttered, the text is consistently crisp and the transitions are so smoothly animated, it enhances instead of distracts. although I'll suggest you also close the menus in the porfolio section when the user clicks on something else (instead of clicking on the CLOSE button below). maybe I'm just lazy

    and, can I also have the FLA that clews was asking for? please?

  11. #11
    MetallicA all the way, baby! Bokkie's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    287

    me 2! me 2!

    gimme gimme, i want it 2.

    Cheers,
    BOK
    FakePilot = Master

  12. #12
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996
    Bokkie,
    Mike tyson,


  13. #13
    MetallicA all the way, baby! Bokkie's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    287

    strange...

    hi there,

    is it just me, or is that file (both the fla and swf) not working?
    thanx in advance,

    Bokkie
    FakePilot = Master

  14. #14
    Senior Member mal pacino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England - and it's going down the pan!
    Posts
    996
    They dont work? did you get the jpeg images also?

  15. #15
    it worked fine for me.

  16. #16
    MetallicA all the way, baby! Bokkie's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    287
    hi there,

    no...dont c any images..and the fla-file gives me a grey screen in flash...and then,i even cant get the library to work either!
    Im using Flash MX Pro 2004 <-- maybe thats it?

    cheers guys
    FakePilot = Master

  17. #17
    MetallicA all the way, baby! Bokkie's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Eindhoven, Holland
    Posts
    287

    got it...

    suddenly it DOES work!?

    thanx Bill! (and of course u guys)
    FakePilot = Master

  18. #18
    Member
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    87
    nice. anyway to do that with swishmax?

  19. #19
    perfectly perplexed
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    blue planet.
    Posts
    130
    Originally posted by mal pacino
    Bokkie,
    Mike tyson,

    Thanks man. It's actually Marc Tyson, believe it or not.

  20. #20
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    479

    question...

    hi mal, your site looks AMAZING!! I had downloaded your FLA and i somewhat understand what you are doing, but is there a way that u can have the button also do a "goto" action?? I followed everything you did, and it works great but when i apply a goto action, nothing happens. is there a way around it or am i just a not seeing it? thanks =)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center