dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: Playing a scene from a script ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5

    Playing a scene from a script ?

    Hello,

    I try to play a scene in a script function
    by using gotoAndPlay("name of the scene") but it doesn't work. Does anybody know the good command ?

    Thank you

  2. #2
    KoolMoves Moderator blanius's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Atlanta GA
    Posts
    5,244
    did you use it like this
    root.gotoAndPlay("scene")

    the first part tells what movie you want to play in this case I assume the root or main movie

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5
    Yes but nothing append. The function where
    I put the command is in the starting script. May be ????
    Last edited by letav; 08-03-2004 at 09:41 AM.

  4. #4
    KoolMoves Moderator blanius's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Atlanta GA
    Posts
    5,244
    I could be that the scene is "not ready" when starting script is executed.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    5
    yes, I will try in another script.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center