A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 7 of 7

Thread: HTML with embedded Flash (.swf) problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Searcy, AR US
    Posts
    8

    HTML with embedded Flash (.swf) problems

    I am building a website that just has a little flash animation embedded into it. The problem is that my .swf isn't displaying...I can place it on my drive and it is fine, but on the server it doesn't work. It displays an inactive grey box with inactive scroll bars. Any ideas? Also, are my codebase/pluginspage attributes correct? I've attached a pic of how the page is displaying. Thanks in advance...Here's how i have it embedded:

    <object classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" width="75" height="73">
    <param name="movie" value="AAFCS_a.swf">
    <param name="quality" value="high">
    <param name="LOOP" value="true">
    <embed src="AAFCS_a.swf" width="75" height="73" loop="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">
    </embed>
    </object>
    Attached Images Attached Images
    Life is like a box of chocolates...thanks Forest...

  2. #2
    newayblue.com
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    971
    maybe AAFCS_a.swf is confusing the script. Change your file name.

  3. #3
    The Ancient
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    213
    Is the SWF uploaded into the same directory as your HTML?
    jahasloth

  4. #4
    Space Monkey daarboven's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    in the basement boiling soap...
    Posts
    217
    make sure your path is right, sometimes (esp. in dynamic pages with asp or php )the swf must be in another directory....
    :::i am jacks complete lack of surprise:::

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Searcy, AR US
    Posts
    8
    Currently, i only have the index.html file and the AAFCS_a.swf file in the same folder.
    Life is like a box of chocolates...thanks Forest...

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Searcy, AR US
    Posts
    8
    i've changed the the name to AAFCS.swf and placed it in a separate folder, but still have the same problem.
    Life is like a box of chocolates...thanks Forest...

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Searcy, AR US
    Posts
    8
    It's working now...I don't know what happened. Thanks for the posts!
    Life is like a box of chocolates...thanks Forest...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center