dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 10 of 10

Thread: mac users please check

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    479

    mac users please check

    can anyone with a mac please check this site www.avidgraphics.net

    im on a mac and previously the site was at 50FPS (i know i was misinformed about the proper FPS#) and for me it was painfully slow. i changed it to 34FPS and pretty much cut the frame animations in half, going form 300 to 150, so im assuming it would be faster but when i view it, it's still painfully slow....

    why is that?

    if any pc users look at this site, is it to fast for you now??

    thanks Tracy

  2. #2
    Senior Member pellepiano's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    15,151
    It runs rather fast and smooth here on my old 400mhz G4.

    -Pelle Piano
    // Image Gallery
    www.studiobild.com
    // Photo Blog
    http://talesofthepixel.blogspot.com

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    479
    wow, see i dont know wut the problem is then, my comp is 667mhz G4 and its soooo slow.... am i doing something wrong or is my computer messed up?

  4. #4
    Senior Member mikeli's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Country NSW, Australia
    Posts
    202
    hmmmmmmmmm

    This is a good site for feedback, but remember - don't take everything as gospel.

    Why did you up the fps? 30 was fine .............

    Why did you change the load bar to blue? pink was fine.......

    As long as it looads on the mac, the site will look very much the same as on PC,. one of the beauties of Flash.
    .:- bugger -:.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    479
    lol im not taking everything as gospel, but im trying to learn the proper way to do things and ive been reading or being told two different things, so im confused...

    originally before i posted, my FPS was at 50...everyone said that was way to high and after researching it more and reading some of Oldnewbie's posts, 34FPS was best (50 is for gaming etc) but my friends that are on a mac say its slow as a snail and then on PC is fast as the damn road runner... i know it will look the same but its not loading at the same speed, thats my concern

    the loader, i do have the pink, but for the subpages, the pink was hard to see on the dark grey, that was one of the biggest issues people on the boards were having but they aren't w orking anyway soo

  6. #6
    Senior Member mikeli's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Country NSW, Australia
    Posts
    202
    lol

    Okay........ I understand.

    Just run with what you think looks best. You have beautiful site. Don't f*** it up.
    .:- bugger -:.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    479
    haha imnot trying to f-up but the damn thing isnt working nothing is gonna change, it jsut the speed im worried about

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    46
    works fine on my G4 PB 1.33 in safari and opera. nice work

  9. #9
    www.designerunderground.co.uk
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    351
    >Speed looks fine running Mac/Safari
    >Nice site and colours
    >Just spotted a slight glitch > in the photography section, when you roll over the square buttons, there is an over caption with a description > when I clicked on one of these buttons the over caption became a mouse trail that I couldn't get rid of?
    +
    You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You're not your ****ing khakis.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    479
    thanks guys for checking and the comments...i found the problem that i was having before u viewed it, i had a div tag in the html page - that caused it to slow down. so i removed that and added a table instead and it runs sooo much better.... is it a mac thing that when it reads a site with the div tag it slows the site down?

    Ojc, yeah i know about that, i fixed it but i havnt uploaded the new version but thanks for the eye
    Last edited by Tracy981; 10-17-2004 at 05:11 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center