dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 9 of 9

Thread: help please

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8

    help please

    im making a movie and the dialogue is just words how can i make it stop so people can read it and then press a button to read the next set of words

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    46

    dialogue play

    Hi
    plz check the attachment. Inthat 1st layer is for movie. u can put a movie in that layer, 2nd layer is for dialogues u can put dialogues in that layer, and third layer is for controls.

    ramana
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8
    somethings wrong with the file "unexpected file format"

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    46
    I think u have flash mx only. that file is flashmx 2004 format. anyway i changed it to falsh mx. now check it.

    ramana
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    USA
    Posts
    42
    questions 1. Why do you have dialouge controls on 1 layer and then diolouge on another? You Cant have them on the same layer? 2. lol i was unaware you were able to convert a flash mx2004 file to a flash mx file.... boy that wouldve saved me a lot of time.

    I dont mean to be a pain in the ass but if you could answer me id appreciate it
    "Why is it always the people who are worst at something the ones who always brag about being the best at it... Yet the ones who are the best at it don't even know it" ~Personal Proverb

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    8
    thanx

    darkcloud
    1. i dont know
    2. i dont know

    peace out!!!!!!!!!

  7. #7
    Senior Moment
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    MN, USA
    Posts
    369
    1. Layers are your friend!!!
    2. Save As... gives the option to backsave.
    Victory belongs to "The Murray"!

  8. #8
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    USA
    Posts
    42
    thank you
    "Why is it always the people who are worst at something the ones who always brag about being the best at it... Yet the ones who are the best at it don't even know it" ~Personal Proverb

  9. #9
    Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    33
    its always good to separate your content as much as possible

    makes it easier to select it again and adjust especially if youre
    starting to have a big fla with lots of objects in it

    and always place your actionscript as much as possible on one layer preferably the top layer

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center