dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: Load movie not working in Internet explorer !

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Lahore
    Posts
    92

    Load movie not working in Internet explorer !


    Strange, the movie works fine in flash but when I test it in the html page made in dreamweaver the load movie button doesn't work at all
    Nemesis

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    110
    because when you watch the flash in html, all the loaded movies will use the path from where the html page is. For example if you folder structure is like this:

    C;\html folder\flash folder\loaded movies

    and you put html in html folder and main flash in flash folder and loaded movies in loaded movies folder. Then it won't work as you have seen. What you can do is create the same folder of loaded movies in the html folder and put the loaded files in there too.

  3. #3
    Senior Member sharma's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Canadia
    Posts
    1,017
    why does your title state IE specifically?
    have you tested iwth firefox? netscape? safari? et cetera?

    Anyways... it most liekly has to do with.. your sevrer's support for file names.. such as spaces, underlines, capitals..

    if you post your actionscript for the loadmovie.. I bet we can pick out the error really quickly.
    what the hell's a motion tween?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Lahore
    Posts
    92
    Thanx, Today I tried it in firefox it was working so I thought to check it in IE too , It's working Strange ! anyway thanx.
    Nemesis

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center