dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: I have 2 bugs

  1. #1
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253

    I have 2 bugs

    1. Whenever i add something to myFK it says "returning in 2 seconds..." but it just refreshes that page forever.

    2. The tutorial swf files NEVER load for me.

  2. #2
    Aldarn, thank you for your patients. We have been working on this for a couple weeks now however everything should be working again as of this morning. Please let me know if you continue to experience problems. Also, if you can, please post links to anything that doesn’t appear to be working properly.

    Thanks again.

    Planet

  3. #3
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    Oh awesome!! ok i will post anything that still doesn't work, thanx for fixing the bugs!

  4. #4
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    Ok the tutorial bug still doesnt seem to be fixed, for example the SWF on this page just shows as a black background:

    http://www.flashkit.com/tutorials/Ga...u-81/index.php

    Yet, in my SWF cache it works fine. Any ideas?

  5. #5
    This link looks ok for me in both IE and FireFox.

    Anyone else?

  6. #6
    Flashkit historian Frets's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    flashkit
    Posts
    8,797
    Loads fine for me.. ie6 & FF

  7. #7
    Thank you Frets. Aldarn, perhaps you can try it from another machine. Most likely its a plug-in or cache issue. Let me know.
    Thanks.

  8. #8
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    Ok, this computer is only 2 months old so maybe thats the problem. I'll try it on one of my other computers. Thanx for the help .

    P.s. i don't think its a cache issue.
    Last edited by Aldarn; 04-15-2005 at 07:44 AM.

  9. #9
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    Hey, im on at my school library. The tutorials DO NOT load here either, and they do not work on any of my four computers at home. I think this is a big problem you need to fix as soon as possible.

    Thanx.

  10. #10
    Senior Member SpikeyOmega's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    400
    Aldarn, dont feel bad. It doesn't work for me either. However, if you can see it in the cache does it matter?

  11. #11
    Flashkit historian Frets's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    flashkit
    Posts
    8,797
    School library? are they blocking the content? Can you verify what version of flash is installed on the computers?

  12. #12
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    Omega - Not everyone knows how to see their cache. Its also annoying to have to go into it, there is no reason why it should not work on the page.

    Frets - Flash 7 of course. All the other swf's on the page load fine apart from the tutorials.

  13. #13
    Senior Member SpikeyOmega's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    400
    FOR ANYONE WHO DOESNT KNOW HO TO VIEW THEIR CACHE.
    Enter Internet Explorer, or my Computer. Put in the address bar:
    C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Temporary Internet Files\NAME OF FILE.swf

    Thats for most computers, if it doesnt work replace "Owner" with your login on the computer. Also, if you dont know the .swf's name, just put:C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Temporary Internet Files
    and it will take you to a huge folder.

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2
    I'm also having the same problem with .swf files not loading for the tutorials. The banners and everything else on the site load fine, it's just the tutorials not loading.

    I have latest version of Flash plugin and I'm also using latest version of FireFox and IE on WinXP SP2.
    Last edited by RattleHead6; 04-28-2005 at 09:16 PM.

  15. #15
    RattleHead6, if you could leave a link to the tute in question then I will check it out. Thanks.

  16. #16
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    Planet - Its the same on every tutorial! =/

  17. #17
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2
    Originally posted by Planet
    RattleHead6, if you could leave a link to the tute in question then I will check it out. Thanks.
    Almost all of the tuts are not working, I would guess about 90% of them. Here is a few links to ones that are not working for me.

    http://www.flashkit.com/tutorials/Ac...-846/index.php
    http://www.flashkit.com/tutorials/Ac...1182/index.php
    http://www.flashkit.com/tutorials/Ac...1015/index.php
    http://www.flashkit.com/tutorials/Ac...1034/index.php

    The one posted earlier in this thread here works now tho.

  18. #18
    Every tutorial... 90%... YIKES, are you guys joking me?

    Besides what you've listed here I can't find any that aren’t working and I've gone over at least 100 of them in the past couple hours so again, if you find one, please post it here so I can fix it.

    Thank you for your help with locating these issues, I really appreciate it

  19. #19
    Flash / Php game designer
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    UK
    Posts
    253
    I am afraid im not joking. The earlier one still doesn't work for me. I have all the latest upgrades yada yada... im not sure what the problem is but it could be due to some kind of anti-direct linking you have? I know of one site which installed an anti-direct linking script and i couldn't view any of the images, maybe this is something similar... otherwise i don't know.

    I could suggest to you a few new methods though? You could add a link which opens the .swf's in a new pop-up window (like the ones on newgrounds), maybe this would help? I don't know.

    Thanx, Aldarn.

  20. #20
    Flashkit historian Frets's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    flashkit
    Posts
    8,797
    look at the source code
    http://images2.flashkit.com/tutorial...-846/index.php

    http://images2.flashkit.com/tutorial..._Sa-846/mt.swf

    is visibble to me
    apparently someone took a shortcut when applying the object embed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center