dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: The class 'mx.services.WebService' could not be loaded

  1. #1
    nobody
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    269

    The class 'mx.services.WebService' could not be loaded

    Doesn anybody know why this would happen. I've never tried this before, but I'm following the procedure in macromedias tutorials and even using their files that should work. Maybe I just dont have these classes included in my installation even though I have MX 2004 professional installed.
    kra, kra

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    428
    whats the link to the tutorial?

    You probably didn't install some componets or library item.

  3. #3
    nobody
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    269
    http://www.macromedia.com/devnet/mx/...s/tipoday.html

    I dont get it. The webService component for checking web services works. I checked istallation folders for Flash mx 2004 and discovered
    that there is no services folder in C:\Program Files\Macromedia\Flash MX 2004\en\First Run\Classes\mx

    and also that ther is nothing in folder C:\Program Files\Macromedia\Flash MX 2004\en\First Run\WebServices\WSDL

    is that right?
    kra, kra

  4. #4
    nobody
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    269
    I checked installation on another computer where everything works. I dont understand the problem. Maybe I just need to reinstall Flash.
    kra, kra

  5. #5
    nobody
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    269
    This is so f.... frustrating. I reinstalled windows and Flash, cleared registry.... and crapy tool still wont load mx.services.WebService and mx.services.Log !!!!!
    kra, kra

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center