dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 2 of 2

Thread: Please help upgrading components to MX2004pro

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    43

    Please help upgrading components to MX2004pro

    Please help! I'm using a sample of a db edit fla I got off the web, and I customized it to my usage, and got everything working nicely. The fla was created in MX, with actionscript1, but I published it with AS2 and flash player7, and everything still worked fine. The fla uses asp to read a db, and populate a listbox and then the user can select a record and edit some text fields, etc.

    Then, to make things more dynamic, I changed the older MX combobox, to be a mx2004pro combobox, so that I could use the xmlconnector component to populate the combobox, etc. Now all of a sudden, it stops working! The combobox is being populated from the xml file nicely, but the listbox isn't being loaded with the data.

    Any help is greatly appreciated, I don't know why just updating the component is causing this problem. I fear I may have some older actionscript that's causing a problem now? It's a 1 frame movie with an as file included

    Thanks!

  2. #2
    FK Slacker
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    vancouver
    Posts
    3,208
    The v2 components work in a totally different fashion than the v1 components, so you'll definitely need to update your code...

    Here's a couple of links that might help:

    http://www.macromedia.com/devnet/mx/...migration.html

    http://www.macromedia.com/devnet/mx/...ponents03.html

    HTH,

    K.
    Last edited by deadbeat; 07-22-2005 at 01:11 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center