dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: Move 3DFA to new computer

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    8

    Move 3DFA to new computer

    Hello, I am buying a new computer & I want to put my regestered version of 3DFA onto it, how do I do this? It's the only software that needs to be moved that's not on CD. (I have a reasonable memory stick will this help) Thanks for any help, Chris in NZ.
    Timespider

  2. #2
    Game Master ConnELITE's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    United States, DC
    Posts
    473
    check site, theres a section on doing that. www.3dfa.com
    BC

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    8
    Is that the update regestration bit? Do I copy the program from this computer to the new one ask for 2nd licence or download a new copy & ask for 2nd licence. Chris
    Last edited by Timespider; 09-29-2005 at 04:15 AM.
    Timespider

  4. #4
    Game Master ConnELITE's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    United States, DC
    Posts
    473
    you just give the site your new computer number and than ask for a new number, its easy
    BC

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center