dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: Won't load properly HELP!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    18

    Won't load properly HELP!!

    Hi This is really annoying me I have spent hours working on this and at end of my tether.
    I have created a preloader but when I upload it to my website it doesn't go through the preloader it just plays the the animation after a long 5 seconds with a blank screen.

    Any ideas what could be wrong, I really need some help I'm a newbie.

    Thanks

  2. #2
    Between Flash & Flashkit timothye's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,666
    its hard to say , could be loads of things . post the fla, ( if not loo large ) and or the code your using to preload
    . cheers
    I want to learn .
    wannabe flasher [ Actionscript 2.0 ]

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    18
    Hi
    Its there, thanks for your help with this
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Between Flash & Flashkit timothye's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,666
    yepp .

    all you forgot was the frame label .
    so i added it . tested it and it works just fine
    test it .
    Attached Files Attached Files
    I want to learn .
    wannabe flasher [ Actionscript 2.0 ]

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    18
    Thanks you soooooooo much I owe you

  6. #6
    Between Flash & Flashkit timothye's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    1,666
    naw you dont owe me anything ...
    just study the code , and maybe you can help someone else out in the future .
    cheers T
    I want to learn .
    wannabe flasher [ Actionscript 2.0 ]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center