dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 9 of 9

Thread: Weird problem with mac. Anyone with a mac can you help me?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Singaore
    Posts
    30

    Weird problem with mac. Anyone with a mac can you help me?

    Anyone who own a mac, can help me to test out my site?

    i dun own a mac, so i can't really confirm the problem. Here is the problem.

    I create a website recently showcasing my portfolio. There's only 4 main section in the flash movie in the webpage and each movie load by mean of attaching movie from the library. 2 problems had been noted so far by my friends who used mac.

    Problem A)
    The works section of my site listed out my work by creating a circle for each work. Clicking on a link will lauch a popup window by means of javascript. Problem noted is popup window did not launch.

    Problem B)
    This is even more weird. After the user had view a section once, they can't get the section to load again no matter how many time they click on the section's link.

    I have been unable to reproduce both error with my 2 pc on both IE and firefox however.

    this is my site www.raining-day.com

  2. #2
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,978
    From what I've seen, it breaks on "works"... loading "undefined" comes up.

    This is on MacOSX 10.3.9 via Firefox 1.5.0.1

    I get this error on pop-up attempt: The requested URL /work0.html was not found on this server.

    [ Hello ] | [ gerbick ] | [ Ω ]

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Singaore
    Posts
    30
    omg, another new bug. Any more mac user?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    62
    I'm on MacOsX 10.3.9.

    Works perfectly fine for me in: Safari 1.3.2, Firefox 1.5.0.1 and IE for Mac.

  5. #5
    supervillain gerbick's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    undecided.
    Posts
    18,978
    works great now.

    [ Hello ] | [ gerbick ] | [ Ω ]

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,808
    I'm running tiger on safari. Updated. No problems. Nice website!
    .

  7. #7
    Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Singaore
    Posts
    30
    I rewrote the code, and somehow it fixed the problem.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    16
    10.4.5 OS X Tiger via Safari / Opera
    The view was perfect and smooth... I see that we are in the same industry and in the same tiny little island! Maybe we can share things in common? Hahaha... Good job! (*Isn't great to feel your status = ORD?) Lol... reminiscing 5 years back...

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7
    10.4.4/Safari
    Works fine, nice site!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center