A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: LoadClip mc script not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    19

    script in LoadClip mc not working

    I have an external movieclip loaded in my main swf with LoadClip().
    In the external mc I have a button with the following script:

    on(rollOver){
    gotoAndPlay(2);
    }
    on(rollOut){
    gotoAndPlay(6);
    }

    And also I have a script in the main swf like this:

    external_mc.onRelease = function() {
    some action.....;
    }

    And they don't seem to be able to work simultaniously. I mean if I put the second script the first one stops working while the second itself works fine. If I remove the second one the first one works fine.

    What is the problem?

    Thanks in advance
    Eva
    Last edited by gebezis; 05-04-2006 at 01:22 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    19
    I tried to move the first script:
    on(rollOver){
    gotoAndPlay(2);
    }
    on.........

    on the main timeline of the main swf.
    but it doesn't seem to work again. I tried this:

    external_mc.onRollOver = function() {
    external_mc.gotoAndPlay(6);
    trace("example");
    };

    the first row doesn't work while the trace function works fine, so I assumed the RollOver method works. It just desn't want to play a certain frame from the external mc timeline!!

    All this looks very wierd to me?

    Please, any advise would come in handy.

    Eva

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    19
    Please, I still can't find the sollution of my problem.

    Any suggestions?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center