dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: MSIE hangs downloading from net, local works

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3

    MSIE hangs downloading from net, local works

    Hi all.
    I have made a flash and have all working correctly when testing the html page containing the flash movie. When trying to load the exactly same page from my server on the net, msie hangs telling there is 1 item left. The httpd/access_log shows error 404 for msie.
    The strange this is, that permissions are okay. Firefox works correctly, and access_log shows the file gets loaded.

    What's up?

  2. #2
    FK'n_dog a_modified_dog's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    "aaarf"
    Posts
    9,176
    do you have a link to the html ??
    are the <object><embed> tags correct ??

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3

    a couple of different approaches

    You can try a couple of different approaches:
    http://www.hakkenpaanmk.net/test/test_1.html
    http://www.hakkenpaanmk.net/test/test_2.html

    Both work in firefox. test_2 tries a solution I found somewhere, but it's to no avail.

    Trying different flash version do not change the phenomena.

    I must stress, that the page works also in MSIE if I test the local files on my workstation.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    Ummh, trying the links myself, they DO work...
    Don't know what has happened. Every time I changed the code, I cleared all temporary files...

    Nice it works now

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center