hey all amazing followers of flash,

I have encountered yet another problem loading a swf with an xml gallery into a bigger swf.

Basically, I have a mainsite.swf which loads in sections of the site as external smaller swfs.

One of these swfs, ' gallery.swf ' when viewed on its own works fine, however when I load it into the ' mainsite.swf ' it doesnt work at all ; no images.

I managed to figure out the last problem I had with loading in xml text but this one comes at a time of a major deadline. I really need some urgent help.

here is the actionscript I have on the ' gallery.swf '

///////////////////////////////////////////////////////////



function loadXML(loaded) {
if (loaded) {
xmlNode = this.firstChild;
image = [];
description = [];
total = xmlNode.childNodes.length;
for (i=0; i<total; i++) {
image[i] = xmlNode.childNodes[i].childNodes[0].firstChild.nodeValue;
description[i] = xmlNode.childNodes[i].childNodes[1].firstChild.nodeValue;
}
firstImage();
} else {
content = "file not loaded!";
}
}
xmlData = new XML();
xmlData.ignoreWhite = true;
xmlData.onLoad = loadXML;
xmlData.load("images.xml");
/////////////////////////////////////
listen = new Object();
listen.onKeyDown = function() {
if (Key.getCode() == Key.LEFT) {
prevImage();
} else if (Key.getCode() == Key.RIGHT) {
nextImage();
}
};
Key.addListener(listen);
previous_btn.onRelease = function() {
prevImage();
};
next_btn.onRelease = function() {
nextImage();
};
/////////////////////////////////////
p = 0;
this.onEnterFrame = function() {
filesize = picture.getBytesTotal();
loaded = picture.getBytesLoaded();
preloader._visible = true;
if (loaded != filesize) {
preloader.preload_bar._xscale = 100*loaded/filesize;
} else {
preloader._visible = false;
if (picture._alpha<100) {
picture._alpha += 10;
}
}
};
function nextImage() {
if (p<(total-1)) {
p++;
if (loaded == filesize) {
picture._alpha = 0;
picture.loadMovie(image[p], 1);
desc_txt.text = description[p];
picture_num();
}
}
}
function prevImage() {
if (p>0) {
p--;
picture._alpha = 0;
picture.loadMovie(image[p], 1);
desc_txt.text = description[p];
picture_num();
}
}
function firstImage() {
if (loaded == filesize) {
picture._alpha = 0;
picture.loadMovie(image[0], 1);
desc_txt.text = description[0];
picture_num();
}
}
function picture_num() {
current_pos = p+1;
pos_txt.text = current_pos+" / "+total;
}


/////////////////////////////////////////////

I would really appreciate any pointers on where I might be going wrong, as I said it shows up fine when viewed on its own but not when loaded into the main site

any solutions??

cheers

suzi