dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: ******LOSING IT*****flv WON'T play on website!!!!!!!!!!!!!!

Hybrid View

  1. #1
    designer
    Join Date
    May 2002
    Posts
    63

    ******LOSING IT*****flv WON'T play on website!!!!!!!!!!!!!!

    Please, please someone help me.......I am totally losing it.

    I imported my flv into flash, I added a skin, I made the content path meetings.flv, I publish it. It works. I put the html, the swf and the flv, along with the skin.swf onto my site and it will not play. It JUST WON'T PLAY. I don't understand why it won't play. I have been trying to get this to work for 12 straight hours now. I have been on forums, I can not find an answer. I find posts but no answers. I followed the imstructiosn exactly from Adobes website and it just won't work.

    PLEASE, can anyone help me? PLEASE.

    I get this error when I try and play it on my server:

    test.htmlTEXT????}}mBINlM

  2. #2
    Flashmatics silentweed's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    4,876
    it could be the server where you are hosting it, have a look at

    http://kb.adobe.com/selfservice/view...9439&sliceId=1

    for the possible cause and solution..

    hope that helps

    P.S does it work fine locally offline?
    Flashmatics | Flashmatics Library (free downloads)
    -----------------------------------------------------
    Latest Projects:
    The Dead Room | Are You Smarter | Prison Break (Frame A Friend) | Beck's Fusions | The 24 Experience

    -----------------------------------------------------
    Flash Certified Developer

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2

    flv won't play...

    Hello,
    How are you?
    I have the same problem as you had. I did everything. It still does not work.
    I would appreciate if you could help me.

    thanks

    Frank

  4. #4
    take a look at this step by step tutorial about How to put video on your web site? maybe it can help you a little,
    http://board.flashkit.com/board/showthread.php?t=793245
    Or give out your screenshot

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    348
    Do you know if the server is configured correctly? by this I mean: does it know what to do with a .FLV file? you'll need to ask the system admin if they have the MIME type configured for .FLV, .F4V, .MP4 and .MOV files.

    finally, check that the security publish settings for your .swf are set to network rather than local file system.

    Dan

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center