dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: Game Development: MochiBot & MochiAd problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9

    Game Development: MochiBot & MochiAd problem

    Hi,

    I am developing game in Flash.

    I put MochiBot & MochiAd code in preloader. It works perfectly in Firefox but in IE its not working properly & swf goes into loop & everything looks meshed up.

    I put the code as instructed. When I remove the code It works properly.

    I think I am placing code wrongly. Please help me to solve the problem.

    Thanks in Advance.

  2. #2
    Half Empty happinessSam's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    442
    Are you testing it locally? Because I seem to remember having problems with mochiads locally that didn't occur when the swf was hosted on a web server.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    I did testing locally as well as on web server. It works fine in both the case on Firefox(locally & live) but its not working properly on IE(locally & live).

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    I have the same problem...!!!

    I have the same problem using AS3. Did you manage to fix it?
    Thanks,
    Guy.

  5. #5
    try installing the debug player and see if it gives you any errors.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center