Flash Player 6 r65 standalone needed
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: Flash Player 6 r65 standalone needed

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4

    Flash Player 6 r65 standalone needed

    Hey,

    I would like to test my Flash app on Flash Player 6 r65 [Windows].
    But I can't get my hands on a standalone player.
    From Adobe's site archive I can only get browser plugins...

    Is there no standalone player version 6 available?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Tim (Super Moderator) Northcode's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Whitehorse YT
    Posts
    3,746
    Are you afraid someone will accidentally try and run your SWF using the old Flash 6 player?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    i am not affraid - i know it! ;]
    those are customer's requirements. they are going to run it in v6 r65... :-/
    and in that version they can see things that my poor version 9 can not display :-(
    they run it in a browser though so they don't have the standalone player.
    lazy me just trying to avoid messing around with plugin installers and uninstallers...

  4. #4
    Tim (Super Moderator) Northcode's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Whitehorse YT
    Posts
    3,746
    Okay, that makes sense. I didn't see it in the Adobe Flash player archive either, but I'm sure it's up there somewhere. I have 6.0r21 here and I'm about to PM you with a link to where you can download it. That's the only version 6 Flash player I have floating around.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Hi, I am in the same boat as andreskee was. I am searching for a standalone version of flash player 6. I can't seem to find it anywhere. Would you be able to provide me with a link? Thanks so much!

  6. #6
    Tim (Super Moderator) Northcode's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Whitehorse YT
    Posts
    3,746
    I just sent you a PM.
    When your swf2exe tool just HAS to work
    there's only one choice... SWF Studio

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com