dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: no sound

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7

    no sound

    just exported an swf file that i imported to 3dfa so i could get a pre loader on to it, and now the sounds gone?
    any help

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Any help would be great,
    my swf movie works great, but as soon as put it into another movie and export it stops playing the sound??

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7
    do you have the sound file so that it is exported externally or inside the swf?

    to check- look in the property panel of the sound file element- at the bottom. (use project export settings)
    if you want the sound file to be included in the swf it should be set at 'export inside the swf'.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    the sound was exported with the swf and plays.
    but when i make a new movie and bring the swf in to it,
    when i export it with sound in swf i get no sound
    try bringing lots of diffrent swf files with sound in to 3dfa but when i export them(with sound and images in swf) i get no sound???
    must be something im doing wrong?
    help

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    got it working!!!
    thanks alice for your reply

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    was exporting both as flash 8 "no sound"
    when i exported both a flash 9 it worked with preloader!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center