dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: XML: Photo Gallery works with http:// but not http://www.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    XML: Photo Gallery works with http:// but not http://www.

    I'm not sure if my question belongs in the ActionScripting section or the XML section.

    I am working with an XML photo gallery that I found online. I've edited it to suit my needs, except for one problem.

    When you go to
    http://thesocalnovas.com/
    The pictures show up.

    When you go to
    http://www.thesocalnovas.com/
    The pictures don't show up.

    Here is a link to the .as file:
    http://thesocalnovas.com/flash/gallery2.as

    and a link to the .xml file:
    http://thesocalnovas.com/flash/photos.xml


    If the html file is in the same folder as the swf & as file, http:// or http://www. will work if I just use a relative path for the xml in the as file. If all of these files aren't in the same folder, it won't work at all.
    All in same folder:
    http://www.thesocalnovas.com/flash/test.html
    http://thesocalnovas.com/flash/test.html

    Html in folder different than other:
    http://thesocalnovas.com/test.html
    http://www.thesocalnovas.com/test.html


    Thanks for the help!
    Last edited by StoveboltMedia; 02-23-2009 at 05:45 PM.

  2. #2
    I know nothing.
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    315
    Well this is definitely a path issue. Does the original FLA file have any external paths? If you can't find anything - can you post your FLA?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    I believe that the only actionscript in the FLA is this:
    #include "gallery2.as"

    I didn't see anything referencing the XML. I'm not very good at this stuff, so I could be wrong.

    This is where I grabbed the FLA/source from:
    http://theflashblog.com/?p=225


    Thanks for your help. I really appreciate it!

  4. #4
    I know nothing.
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    315
    I wasn't able to downlaod the FLA for some reason - but I believe you. Try putting the AS into your main folder. Your HTML/SWF are looking for the gallery2.as in the root folder. So let me know if that works...

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    It still doesn't seem to be working. What you were telling to do do was put the gallery.as file in the same folder as test.html, right?

    Here is the FLA file if you want to look at it, as well as the other files:
    http://www.thesocalnovas.com/flash/gallery_edits_3.fla
    http://www.thesocalnovas.com/flash/gallery2.as
    http://www.thesocalnovas.com/flash/photos.xml

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center