dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: My flash insert wont work on my web page...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3

    My flash insert wont work on my web page...

    Hello

    Not sure if I'm posting in the right area but here goes. I have a web page with a Flash insert that wont work. Link here http://www.adamsmcclure.com/newsite/products.html

    Flash file link here:
    http://www.adamsmcclure.com/newsite/...sh/gallery.swf

    Any help would be much appreciated.

    Thanks,
    Aaron
    Last edited by ennis_inc; 07-15-2009 at 02:09 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    It looks like it cannot find your gallery.xml file. This is because it is looking in the same directory where the HTML file is, not in the directory where the flash file is. You will either have to move the xml file to the same directory as the html file or change gallery.xml to gallery_flash/gallery.xml in your fla file.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks so much for your help! I changed the gallery.xml to gallery_flash/gallery.xml in the FLA file. That got the flash working but for some reason its not pulling the images for the gallery. The XML has the images mapping as follows:
    " imagini/preview/image.jpg"
    The "imagini" folder is in the "gallery_flash" folder where the swf and xml is located.

    Any ideas? Again thanks soooo much for the help.

    Aaron

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8
    You have errors in your xml sheet. Putting an ampersand in the name and titles of your images is causing one of the errors and the other is caused by not closing the last category tag. If you want to use the ampersand character, use the html code:

    &

    Then there are the inches and bullet characters that are also causing problems, since they cannot be read.

    Since tags use double quotes character, try using the html code for it:
    "
    If you want bullets then you will have choose another method to create them, since the only recognizable codes for characters are:

    The quote
    "
    The ampersand
    &
    The apostrophe quote
    '
    The less-than sign
    <
    The greater-than sign
    >

    In the attached file I'm providing are the corrections I've made. Since I don't know what you are planning to do. The only thing that isn't corrected are the bullets.

    As for the images not showing up try changing one of the pic sections to

    gallery_flash/imagini/preview/image.jpg

    and see if it works
    Attached Files Attached Files
    Last edited by demx; 07-16-2009 at 06:48 PM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Got it working. Thanks so much for the help. Sorry it took some time to reply.

    Thanks,
    Aaron

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center