dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: Error opening url.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4

    Error opening url.

    Hello,


    I am getting an error in Flash when I run debug movie. It tells me: error opening url 'gallery.php?fa1249530294515'

    Since this is my first project working in flash, I am unsure as to what code is wrong in the php file that is causing this error.

    I would appreciate any help I could get. Thanks.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Flash/Flex Developer samac1068's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Here, no there
    Posts
    1,813
    Not sure what the attachment if for, but the error is letting you know it can't find the specified file. It is trying to open gallery.php, from the HTML/SWF is the gallery.php in the same directory?
    Some people are like Slinkies, not really good for anything, but they bring a smile to your face when pushed down the stairs.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks for replying.

    Yes, it's in the same directory. If I remove it, then it gives me the error twice and flash freezes up.

    I'm pretty sure that error I'm receiving means there is something wrong with the file as opposed to not being able to find the file. For one thing, my website wont load the gallery without that file.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Does anyone else know what could be causing this error?

  5. #5
    Dignitary rynoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Earth
    Posts
    761
    Could be a number of things wrong, I wouldn't even rule out the actionscript.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    So your saying the gallery file may be fine, but there is an actionscript error in my .fla file causing my created swf to glitch?

    The reason I find this error to be really annoying is because often it loads the gallery just fine, but sometimes when I access my site online FF and IE will lock up just before displaying the gallery. And for some reason accessing my site from my local drive has never even once caused this error.
    Last edited by Choujij; 08-15-2009 at 12:35 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center