dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 2 of 2

Thread: loadClip won't load picture

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member ::bluemoth::'s Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    521

    loadClip won't load picture

    I have a nested blank clip (_root.banner.holder.picture) and want to load a picture into it, using the following code in the _root.

    No matter what I do, I can't get it to work

    Code:
    _root.myobject = "picture1";
    loadpic = _root.myobject+".jpg";
    var mcListener:Object = new Object();
    mcListener.onLoadInit = function(target_mc:MovieClip) {
    	trace("movie loaded");
    };
    var tempVar:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
    tempVar.addListener(mcListener);
    tempVar.loadClip(loadpic,"banner.holder.picture");
    Anybody know what I'm doing wrong?

    Normally I would use banner.holder.picture.loadMovie(loadpic) but I am not having reliable loaded status results with that.

  2. #2
    FK'n_dog a_modified_dog's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    "aaarf"
    Posts
    9,176
    hmm ... works OK here

    1 - do you have picture1.jpg in the same folder ?
    2 - is your movieclip path valid ? run Test Movie / List Variables.
    do you see - Movie Clip: Target="_level0.banner.holder.picture"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center