Hi

I have a contact form with 6 text fields and 2 radio buttons. All values colected from the form are passed into an asp script which then emails the values of the form.

The only set of values that are not going through is the value of the selected radio button.

When i check the email it displays 'undefined' instead of the stating which radio button was checked.

Here is the actionscript code:
Code:
var senderLoad:LoadVars = new LoadVars();
var receiveLoad:LoadVars = new LoadVars();

sender.onRelease = function() {
	senderLoad.theName = theName.text;
	senderLoad.theCompany = theCompany.text;
	senderLoad.theTel = theTel.text;
	senderLoad.theEmail = theEmail.text;
	senderLoad.theAddress = theAddress.text;
	senderLoad.theSales = theSales.text;
	senderLoad.theSupport = theSupport.text;
	
	
	
	if (!theEmail.length || theEmail.indexOf("@") == -1 || theEmail.indexOf(".") == -1) {
		status_txt.text = "Invalid Email Address";
	
	//This validates the company line contains text
	} else if (!theCompany.length) {
		status_txt.text = "Missing Company name";
		
	//This validates the message body contains text	
	} /*else if (!message_txt.length) {
		status_txt.text = "Missing Message";
		
	//If everything is filled out correctly, this is run.	
	}*/ else{
	
	senderLoad.theQuery = theQuery.text;
	senderLoad.sendAndLoad("process.asp",receiveLoad);
	}
};
receiveLoad.onLoad = function() {
	if(this.sentOk) {
		_root.gotoAndStop("success");
	}
	else {
		_root.gotoAndStop("failed");
	}
}
The asp code is here:
Code:
  Dim messageBody
    messageBody = messageBody & "Name: " & Request.Form("theName") & vbCrLf
  messageBody = messageBody & "Company: " & Request.Form("theCompany") & vbCrLf
  messageBody = messageBody & "Tel: " & Request.Form("theTel") & vbCrLf
  messageBody = messageBody & "Address: " & Request.Form("theAddress") & vbCrLf
  messageBody = messageBody & "Type of Query: " & Request.Form("radioGroup") & vbCrLf
  messageBody = messageBody & "Message: " & Request.Form("theQuery") & vbCrLf
  session("messageBody") = messageBody

  Set mailMessage = CreateObject("CDO.Message")  
  mailMessage.Subject = "Query from Website" & vbCrLf
  mailMessage.From = Session("email")
  mailMessage.To = "myemail@address.com"
  mailMessage.TextBody = messageBody
  mailMessage.Send()
  set mailMessage = nothing
  
  Response.Write "&sentOk=sentOk"
Can anyone indicate where it is i am going wrong? Any help would be greatly appreciated.